Περιοδικό ΡΩΓΜΕΣ τχ.13Κλίκ πάνω στα περιεχόμενα για μεγέθυνση


Τρία χρόνια συμπλήρωσαν "οι ρωγμές" στην επικαιρότητα της λογοτεχνίας, απεικονίζοντας με απόλυτη ειλικρίνεια τη σύγχρονη λογοτεχνική δραστηριότητα.
Πολλοί νέοι συγγραφείς, κατέθεσαν δείγματα γραφής, τα οποία λειτούργησαν με εξαιρετικό τρόπο στο περιβάλλον της σύγχρονης θεματολογίας και συγκινησιακής αδεξιότητας.
Φωνές οι οποίες ξεπερνούσαν τις ανάγκες προσωπικής επικαιρότητας -με την αφηγηματική τους αμεσότητα και στέρεη γραφή- τοποθετώντας στον σύγχρονο υπαρξιακό προβληματισμό τις διαδικασίες της δικής τους σκέψης και την ανάγκη νέων αναζητήσεων και προσανατολισμών στη γραφή.
Γραφές που αποκάλυψαν τρόπους αυτοπροσδιορισμού και επαναπροσδιορισμού του κόσμου.
Σε περιόδους, που μοιάζουν καλυμμένες από την παγωμένη λάβα της σύγχρονης καθημερινής πραγματικότητας, οι "ρωγμές" εστίασαν την πορεία τους στο κύριο, το ουσιαστικό στοιχείο που καθορίζει τον κόσμο: Στον Άνθρωπο της διανοητικής πορείας.
Σ' αυτή την πορεία συντονιζόμαστε, εμπλουτίζοντας με ποικίλα θέματα την ύλη (λογοτεχνικά, λαογραφικά, κοινωνιολογικά, φιλολογικά, ακόμα και ιστορικά), τα οποία θεωρούμε σημαντικά τόσο για την ποιότητα των "ρωγμών", όσο και για την αγάπη που κέρδισαν οι "ρωγμές" από τους αναγνώστες.

Από τη Σύνταξη

Το περιοδικό διατίθεται:
1) Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογοτεχνών – Νικηταρά 6 – Αθήνα –τηλ. 210 3300834
2) Από το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ – Αθήνα – Σταδίου 24 – τηλ. 2103217917
3) Από το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ – Θεσσαλονίκη – Αριστοτέλους 7 – τηλ. 2310 276447

#

Για συνεργασίες ή συνδρομές:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ
ΝΙΚΗΤΑΡΑ 6 – ΑΘΗΝΑΤΚ 10678
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΡΩΓΜΕΣ»

Για πληροφορίες και συνεργασίες οι ηλεκτρονικές δ/νσεις είναι:
info@poets.gr
pan_om_log@yahoo.com

Πηγή: http://www.poets.gr/theforum/forum_posts.asp?TID=776&PN=1