Ηλεκτρονικό περιοδικό ARTMAG

Το art.mag είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που αφορά την Τέχνη και τον Πολιτισμό. Αποτελεί την συνέχεια της ηλεκτρονικής κοινότητας Τεχνών artspot.gr και απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τις Τέχνες, επαγγελματίες, ερασιτέχνες και απλούς φιλότεχνους.
Ο στόχος της
συντακτικής ομάδας είναι η διείσδυση και η ανάλυση , ο σχολιασμός και ο προβληματισμός για τα πολιτιστικά δρώμενα, καθώς επίσης και η αρθρογραφία για τα σημαντικότερα κινήματα και πρόσωπα που πέρασαν από την ιστορία της τέχνης .
Επιπλέον υπάρχουν συνεντεύξεις και αφιερώματα από αναγνωρισμένους αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες, προτάσεις και αναφορές σε φορείς που προάγουν τον πολιτισμό, ανακοινώσεις διαγωνισμών, κληρώσεις και τόσα ακόμα που.... θα σας αφήσουμε να ανακαλύψετε :-)
Το art.mag εκμεταλλευόμενο τις πολυμεσικές δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο εμπλουτίζει με εικόνα, βίντεο και ήχο όλους τους τομείς του και επιπλέον δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να αλληλεπιδρούν σχολιάζοντας όπου αυτό είναι δυνατό τα άρθρα του περιοδικού.
Το art.mag αποτελείται απο νέους ανθρώπους, που με πολύ μεράκι και ανιδιοτέλεια θα μοιραστούν μαζί σας ύλη που ευχόμαστε να σας φανεί ενδιαφέρουσα και χρήσιμη.
Ήρθαμε....και θα (επι)μείνουμε.
Θέματα
*