Περιοδικό ΑΝΤΙ Χ ΛΟΓΟΥ τχ.14

Το 14ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού αντί × λόγου είναι γεγονός. Διηγήματα, ποίηση, άρθρα και λογοτεχνικές προτάσεις από επαγγελματίες λογοτέχνες και από νέους ταλαντούχους συνθέτουν ένα τεύχος με ποικιλομορφία, αλλά με βασικό άξονα την αγάπη για τη συγγραφή και την ανάγνωση.




Το 14ο τεύχος έχετε την δυνατότητα να το προμηθευτείτε από επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και μέσω συνδρομιτικού πακέτου. Η δωρεάν έκδοση της ηλεκτρονικής μορφής του θα αναρτηθεί στο τέλος του τρίμηνου, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα αναρτώνται αποσπάσματα ή και ολόκληρα κείμενα στη σελίδα μας.



Στο 14ο τεύχος συμμετέχουν οι: Διονύσης Λεϊμονής, Τάσος Αγγελίδης Γκέντζος, Δημήτρης Στεφανάκης, Έκτορας Ιωάννου, Μαίρη Κωνσταντούρου, Ευάγγελος Ευθυμίου, Μαρίζα Κελεσίδου, Μανώλης Μεσσήνης, Πάνος Χατζηγεωργιάδης, Χρήστος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Πλιώτας, Μιχάλης Καλαμαράς, Θοδωρής Τσαφής, Νικόλαος Φωτιάδης, Ελένη Μπάρκα, Αγγελική Σχοινά, Ιωάννα Σαμαρά, Άντρη Αντωνίου, Κωνσταντίνος Κοκολογιάννης, Ειρήνη Αϊβαλιώτου, Ρέα Μαρσέλου και η Β’ τάξη Γυμνασίου Σταυρακίου Ιωαννίνων (σχ. έτος: 2011-2012).





Πληροφορίες για το τεύχος μπορείτε να βρείτε εδώ:

http://www.antiepilogou.gr/

http://www.facebook.com/antiepilogou



Μπορείτε να κατεβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα προηγούμενα τεύχη ή να τα διαβάσετε online εδώ:

http://www.issuu.com/antiepilogou



Πηγή: http://www.antiepilogou.gr/show_news.php?id=308