Ψηφιακό περιοδικό DIASPORIC LITERATURE τχ.1



Aπό τήν ιστοσελίδα «diasporic literature spot» κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο το 1ο τεύχος τού ψηφιακού περιοδικού Diasporic Literature.


Οι τριάντα-τρεις καλλιτέχνες και συγγραφείς από διάφορα διαμερίσματα του κόσμου που συνεργάζονται σ' αυτό το τεύχος άψογα προσφέρουν στο λογοτεχνικό κοινό ένα δημιούργημα δίχως καμία απολύτως απαίτηση. Έχουν όμως στόχο να προξενήσουν θετικά ερεθίσματα στους Έλληνες όπου γης κάτω από το πνεύμα της ομοψυχίας και του πατριωτισμού.

Το ηλεκτρονικό περιοδικό μας “Diasporic Literature” ξεκίνησε δυναμικά με τη στήριξη παγκόσμιων οργανισμών, κι επιθυμούμε ν' αποτελέσει μια αφετηρία ανάστασης της Ελλάδας πρώτα μέσα από την Ελληνική γλώσσα, κατόπιν δια μέσου του πολιτισμού και της τέχνης. Η Ελλάδα μπορεί ν’ αντιμετωπίσει τον βάρβαρο εισβολέα του κεφαλαίου και με τον πολιτισμό της.

Δεν θα κουράσουμε περισσότερο κι έτσι κλείνουμε με το σκεπτικό ότι η λογοτεχνία μπορεί να διαδραματίσει έναν ουσιαστικό ρόλο στην εξάπλωση θετικών ιδεών και αφύπνισης την οποία χρειάζεται σήμερα ο Ελληνικός λαός πέρα από την καταπίεση και εξαθλίωση που διασπείρεται σήμερα.

Συντακτική επιμέλεια: I. Garivaldis, A. Garivaldis, G. Nikolopoulos, E. Aggeliki Pechlivanidou, Dr C. Tsiardikos

Πηγές: http://diasporic.org/
            http://www.ebooks4greeks.gr/