Τα Λογοτεχνικά Επίκαιρα φιλοξενούν στις θεματικές ενότητές τους πτυχές της ελληνικής πνευματικής δημιουργίας που συγκεντρώθηκαν μέσα από το "χώρο" του διαδικτύου.

Στην περιήγησή σας μπορείτε να βρείτε (κάνοντας κλικ πάνω στις θεματικές ενότητες):

Τη θεματική ενότητα "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ" με ψηφιακά βιβλία που παρέχονται ελεύθερα από τους συγγραφείς τους.
(Τα ψηφιακά βιβλία αποστέλλονται μέσω e-mail στους αναγνώστες της ιστοσελίδας. Για τεχνικούς λόγους γίνεται ανάρτηση ψηφιακών βιβλίων στην ιστοσελίδα μόνο όταν αυτά βρίσκονται ήδη αναρτημένα σε ψηφιακή μορφή σε ιστοσελίδες του διαδικτύου.)   

Τη θεματική ενότητα "ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ" με πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί από το διαδίκτυο σχετικά με προγενέστερους σημαντικούς συγγραφείς (η παράλειψη παρουσίασης πολλών σημαντικών προσωπικοτήτων του Λόγου οφείλεται στην περιορισμένη παροχή πληροφοριών από το διαδίκτυο κι όχι σε άλλη αιτία).  

Τη θεματική ενότητα "ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ" που αποτελεί ένα αρχείο εξώφυλλων σύγχρονων και προγενέστερων ελληνικών λογοτεχνικών περιοδικών. (Τα εξώφυλλα και τα περιεχόμενα περιοδικών πρόσφατης κυκλοφορίας έχουν σταλεί από τους εκδότες τους).


(Τα περισσότερα τεύχη των περιοδικών της Θεσσαλονίκης που παρατίθενται έχουν αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους αναγνώστες της ιστοσελίδας και είναι διαθέσιμα για όσους δεν τα έλαβαν.)

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε μέσω e-mail δωρεάν ψηφιακά βιβλία συγγραφέων που διαθέτουν ελεύθερα τα έργα τους στο διαδίκτυο και διανέμονται από την ιστοσελίδα, στείλτε μήνυμα στη δ/νση  logotexnika.epikaira@gmail.com αναγράφοντας στην περιοχή «θέμα» τις λέξεις ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ. 



Καλή περιήγηση.
Θοδωρής Βοριάς

Σεπτέμβριος 2014