ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Αυτόματος τηλεφωνητής

Από τη ραδιοφωνική συχνότητα των 90,9 των FM για την Αθήνα και των 92,0 για τη Θεσσαλονίκη εκπέμπει το ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΝΕΡΙΤ.

Κάθε Πέμπτη και ώρες 19.00 – 19.30 
Σειρά ραδιοφωνικών εκπομπών που απευθύνονται - με τη μορφή μηνύματος - κάθε φορά σε ένα διαφορετικό υπαρκτό ή φανταστικό ήρωα. Χρησιμοποιώντας υλικό από την επικαιρότητα, κάθε εκπομπή σχηματίζει μια διαφορετική μουσική ιστορία όπου ο λόγος γίνεται η αφορμή για να παρουσιαστεί ένα επίκαιρο θέμα και να οδηγηθεί στις σχετικές μουσικές παραπομπές του. Η ιδέα του τηλεφωνητή προσφέρει τη δυνατότητα η εκπομπή να ασχολείται με μεγάλη γκάμα επίκαιρων θεμάτων και να περιηγείται όλο το φάσμα της μουσικής, με έμφαση σε κλασικά κομμάτια αλλά και δημοφιλή θέματα που εξασφαλίζουν τη δημιουργική συμμετοχή του ακροατή. 

Ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός. Έχει σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ – πολλά εκ των οποίων για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση – και ταινίες, αποσπώντας σημαντικά βραβεία και διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ. Από το 1985 είναι παραγωγός εκπομπών του Τρίτου. 


Πηγή: Τρίτο Πρόγραμμα